BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Седми Международен фото салон ПЛОВДИВ 2020 е отворен за участие!

7th_IPS_Plovdiv_2020_is_openМеждународен фотосалон Пловдив е традиционно събитие от Културния календар на Община Пловдив, което тази година бележи своето седмо издание. Новото през 2020 година, е че два от разделите са трансформирани като принт раздели, с което организаторите се надяват да привлекат интереса на всички, които смятат че тази форма на представянето пред журито е по-добра. МФС Пловдив, отново е включена в културния календар на град Пловдив.

Освен честта да е едно от тях, благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив, салонът отново ще има своето издание в книжно тяло със селекция от всички медалисти, както и част от по-добрите фотографии от финалистите. Организаторите се надяват отново да провокират най-активните и добри фото творци от цял свят и журито да оцени, награди и избере най-впечатляващите фото творби.

Салонът е отворен за участия и казваме Добре дошли на всички професионалисти и любители от цял свят в следните 6 раздела:

1. Отворен ЧЕРНО-БЯЛ – дигитален
2. Отворен ЦВЕТЕН – дигитален
3. ПРИРОДА ПРИНТ раздел – малки принтове
4. ФОТОЖУРНАЛИСТИКА (TRAD) ПРИНТ раздел – малки принтове
5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО – дигитален
6. ГРАДСКИ ЖИВОТ – дигитален

Салонът (изложбата) не приема фотографии, които вече са участвали (включени във финалната селекция) в предишните 6 издания.

ПЕТ членно жури от 3 различни държави, ТРИ чуждестранни фото-организации и една българска, ДВА каталога(печатен и дигитален) за всеки участник. FIAP 5 звезди за печатния каталог.

ЕДНА голяма награда – КУПА + 500 евро и общо над 150 награди

КРАЕН СРОК – 2 Maй 2020

Пълен регламент, календар, такси и видове плащане, жури, награди и формуляри за онлайн участие на официалната интернет страница на Международен фотосалон Пловдив.

www.photosalon-plovdiv.com

За контакт: Антон Савов, ESFIAP
член на УС На НСФА „Янка Кюркчиева“
и секретар за връзки с FIAP за България

website: www.photosalon-plovdiv.com
e-mail: info@photosalon-plovdiv.com
facebook: www.facebook.com/InternationalPhotoSalonPlovdiv

15 total views, 15 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!