BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на „Тракия” откри международен турнир по джудо с над 730 участници

23.04.2024

Кметът на „Тракия” откри международен турнир по джудо с над 730 участници

Традиционния международен турнир по джудо „GLADIATOR OPEN 2024“ се проведе в Пловдив. Той бе организиран от Борис Хълчев, който е президент на едноименния клуб по джудо от Пловдив – „Гладиатор”.

Медалите за турнира, които бяха раздадени са уникални по идея на организатора Борис Хълчев. Също така бяха раздадени купи за всяка възрастова група при момчета и момичета, както и купи за генералното класиране, където шампиони са „Биоком“ Сливен, следвани от Хасково и джудо клуб „Топалов“. Турнирът е насочен към най-малките джудоки, които бяха с безброй щастливи усмивки.

В престижната надпревара се включиха 732 участника от 45 отбора. Международното участие бе от тимове от Гърция, Украйна и Великобритания. Представителите на английския тим участваха от отбора на „Гладиатор”.

Турнирът бе традиционно открит от кмета на район „Тракия” Георги Гатев, където се намира и джудо клуб „Гладиатор”. Те се класираха на 22 място с 1 златен медал, 3 сребърни и 2 бронзови медала. Районният кмет получи плакет, на който бе отправено пожелание за успех в управлението на ЖК. „Тракия“, както и секретаря на турнира Стефан Хендекова, който е неизменна част от него вече 9 години.

Силният турнир бе организиран благодарение на помощта на район „Тракия” , OtoMoto Drive и IP Special group.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!