BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приключи „Месец на децата в музеите на Пловдив“! Време е за награди!

Приключи вълнуващия месец февруари, посветен на децата в музеите на Пловдив! Интересът беше огромен, емоциите от преживяването също.
Както знаете, за инициативата на община Пловдив и пловдивските културни институти „Месец на децата в музеите на Пловдив“ бе отпечатана специална картичка, която желаещите получиха при посещението си в обектите.

Децата, които са събрали 6-те печата вече могат да получат своята награда! Те ще посетят безплатно през месец март детски спектакъл на Опера Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“ или представление от програмата на Кукления театър.
Ето и регламента!

От днес – 1 март, срещу представения талон с 6 печата на КАСАТА на Държавен куклен театър – Пловдив, адрес: ул.Хр. Г. Данов № 14, може да получите 2 броя безплатни билети – 1 за детето и 1 за придружаващия родител. Вижте първите дати:
На 13 март 2021 (събота) ще се играе театрално-музикална приказка за деца „Кученцето, което не можеше да лае“, началото е в 16.00 ч., продължителност 45 мин.
На 14 март 2021 (неделя) ще се играе куклен театър за деца „Дядовата ръкавичка“ – началото е в 16.00 ч., продължителност 40 мин.
Тел. каса: +359/32/ 62 32 75
e-mail: kasa_pptheatre@abv.bg; pr_pptheatre@abv.bg; pptheatre@abv.bg

От днес – 1 март, срещу представения талон с 6 печата на КАСАТА на Опера Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“ на ул. Гладстон 15, децата получават безплатен билет за спектакъла „ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО ЗА ДЕЦА“, който ще се играе на 7 март (неделя) от 11 часа в Дома на културата „Борис Христов“.
Съгласно условията, награди от Община Пловдив са осигурени за първите 70 деца, които разменят картичките с печати за безплатен билет на касата на Опера Пловдив!
Родителите, които желаят да придружат детето на спектакъла, е нужно да закупят редовен билет!
Билетна каса: 032 62 55 53, 0877 633 813, pr@operaplovdiv.bg
Кученце Дядовата ръкавичка Лебедово езеро

40 total views, 40 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!