BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пловдив участва във виртуалния формат на Румънското туристическо изложение #TTRVirtual2021

Виртуалното изложение позволява достъп на потребители от целия свят, пренасяйки преживяването от изложбения център ROMEXPO в цифрова среда

1

Пловдив се представя като туристическа дестинация във виртуалния формат на Румънското туристическо изложение (#TTRVirtual2021). Пролетното издание на най-голямото туристическо изложение в северната ни съседка се провежда в периода 18-21 февруари на специално създадена за целта онлайн платформа.

Форматът #TTRVirtual2021 е с продължителност от 10:00 до 18:00 часа във всеки от четирите дни, в които позволява достъп на потребители от целия свят, пренасяйки преживяването от изложбения център ROMEXPO в цифрова среда.

Пловдив участва с персонализиран виртуален щанд, в рамките на който сърфирайки посетителите могат да получат информация за културно-историческото наследство на града и възможностите му за съчетаване със специализирани форми на туризъм – винен, гурме и др.

Представена е и нова туристическа карта на Пловдив, която е уникална за страната, с отбелязани основни пътни артерии, едни от най-важните туристически и културни обекти в града, места за настаняване, заведения за хранене и развлечения, природни забележителности, спирки на градския транспорт и номерата на  автобусите и др.

44-то издание на изложението е отлична възможност за представяне, дори във виртуална форма, на най-интересните туристически предложения и атракции от туристически дестинации, туристически асоциации, туроператори, турагенти и доставчици на туристически услуги, създаване на партньорски контакти и участие в събития.

78 total views, 78 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!