BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Пловдив получи дарение на пакети с храна и лични предпазни средства от Съюза на международните превозвачи и Камарата на автомобилните превозвачи

Изпълнителният директор на Съюза на международните превозвачи (СМП) г-н Йордан Арабаджиев и председателят на Управителния съвет на СМП г-н Ангел Траков дариха на община Пловдив 1052 пакета, съдържащи храна и лични предпазни средства и 520 кроасана.

Дарението беше прието от зам.-кмета по „Европейски политики и социални дейности“ на община Пловдив инж. Анести Тимчев и председателят на Общинския кризисен щаб д-р Калин Калинов.
„Искрено благодарим на Съюза на международните превозвачи и Камарата на автомобилните превозвачи за благородния жест, който ще стопли душите и сърцата на ползвателите на социалните услуги, които предоставя община Пловдив. По волята на дарителите пакетите, които съдържат храна и лични предпазни средства, както и кроасаните, ще бъдат разпределени в Дома за стари хора и Домашния социален патронаж“, заяви зам.-кмета Анести Тимчев. Д-р Калинов допълни, че Пловдив може да се гордее с хората и организациите, които в условия на пандемия от COVID-19 намират време и не пестят усилия, за да помагат на нуждаещите се.
„Правим дарението в навечерието на светли празници и сме убедени, че социално слабите, възрастните и самотните хора ще разберат, че не са сами“, заявиха г-н Арабаджиев и г-н Траков. Те са убедени, че примерът им ще бъде последван и от други браншови организации, които ще подпомогнат хората в неравностойно положение.

4 2

109 total views, 109 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!