BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Костадин Димитров откри нова площадка в детска градина „Еделвайс“

17.09.2020

Нова площадка в детска градина Еделвайс

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров бе гост на тържественото откриване на площадка за обучение по безопасност на движението по пътищата в детска градина „Еделвайс“. С празника под надслов „Избери как да се придвижиш“ възпитаници и учители от детското заведение се включиха в Европейската седмица на мобилността.

Съоръжението е изградено по спечелен от ДГ „Еделвайс“ проект по Националната програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“ на Министерство на образованието и науката, модул „Площадки за обучение по безопасност на движението по пътищата“ – 2020 г.

Кметът на „Тракия“ Костадин Димитров поздрави присъстващите с новата придобивка и подчерта, че всички детски и учебни заведения в района използват възможността да кандидатстват по различни програми, като по този начин допринасят за обновяването и облагородяването на инфраструктурата.

Той съобщи още, че район „Тракия“ и тази година ще спази традицията и ще се включи активно и с разнообразни инициативи в Европейската седмица на мобилността.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!