BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Колев инспектира ремонта на улица „Юндола“

1 (1) 2 (1)

С бързи темпове напредва реконструкцията на улица „Юндола“. В това се увери лично кметът на район „Западен“ Димитър Колев, който днес инспектира дейностите по ремонта.

Общо 6 000 квадратни метра ще бъдат преасфалтирани тук, а дейностите са финансирани от община Пловдив. Подобно на улица „Белица, където ремонтът вече приключи, и тук ще бъдат положени два пласта асфалт – 6 сантиметра битумен и 4 сантиметра износващ, като така се гарантира по-доброто качество на настилката. Освен това вече е изцяло ремонтирано и обръщалото на автобусната спирка.

„Ще се изградят и две нови дъждоприемни шахти, в обсега на пешеходния светофар, с които ще се реши проблема с оттичането на водата при по-обилни валежи. От район „Западен“ сме възложили и изграждането на нов тротоар в южната част на „Юндола“, който ще свързва спирката с жилищните кооперации до кръстовището с улица „Орфей“. Този тротоар ще се направи по желание на гражданите в района“, заяви при инспекцията кметът Димитър Колев.

83 total views, 83 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!