BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Инспектори от ПОИ и Общинска охрана „превзеха“ хълм Бунарджика

Колегиална надпревара към върха на хълм Бунарджика организираха тази сутрин служители на две общински предприятия по повод Европейската седмица на мобилността. В активното ходене по алеите се включиха инспектори от Пловдивския общински инспекторат и Общинска охрана. Те бяха водени от директорите – Борислав Димов и Димитър Палашев, подкрепени от ръководството на „Градини паркове“ – Георги Николаев и Николай Чунчуков.

Тазгодишната кампания „Чиста мобилност за всички“ се провежда под мотото „Избери как да се придвижваш“, а координатор е Дирекция „Екология и управление на отпадъците“ на Община Пловдив.

По пътя нагоре и обратно служителите впечатляваха гражданите със сериозността, с която участваха в инициативата, а накрая завършиха с обща снимка.

Финалът на Седмицата на мобилността ще бъде отбелязван с голямо събитие на 23 септември от 17.00 часа, когато служителите на ОП „Общинска охрана“ ще направят велообиколка на Гребния канал, подкрепени отново от Пловдивския общински инспекторат и дирекция „Спорт и младежки дейности“. Община Пловдив кани и гражданите също да се включат в инициативата.

98 total views, 98 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!