BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ден на кариерата в Пловдив – 19.09. в Plovdiv Plaza Mall

share_interesno-i-polezno-raznoobrazie-552

На 19.09. (събота) ще се проведе Ден на кариерата, който се организира в Plovdiv Plaza Mall по случай официалното откриване на офиса на платформата Bulgaria Wants You в Пловдив. Гост-лектори ще бъдат икономистът Владимир Каролев и експертът по човешки ресурси Георги Първанов, който ще даде полезни съвети за професионално ориентиране, а Андрей Арнаудов ще представи възможностите за кариера и живот именно в България.

Община Пловдив подкрепя тази нова за страната ни инициатива, свързана с проблема за емиграцията от България и като партньор на платформата Bulgaria Wants You каним на събитието всички, които се стремят към успешна кариера.

Събитието е с начален час 17:00 часа и е подходящо за всички студенти и млади специалисти, които се колебаят за пътя пред тях –  там ще могат да получат съвети за своята професионална реализация.

Екипът на BULGARIA WANTS YOU вече успешно комбинира в своята онлайн платформа (https://bulgariawantsyou.com/) предложения за работа с богато видео съдържание, както и подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните градове в България, което вярваме, че ще даде много по-добра информираност както на българите в чужбина, така и на тези, избрали да се развиват в България. Има и видео съдържание, чрез което успели хора дават своя пример и са мотиватор за развитие.

Добрите примери на успешно развиващи се бизнеси и отрасли в страната са много и се радваме, че Пловдив е сред първите общини, включила се на старта в проекта, за да допринесем за решаването на демографския проблем в България по иновативен и нестандартен за нашите ширини начин.

43 total views, 43 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!