BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здравко Димитров инспектира ремонта Околовръстното шосе

2021-04-16_19-34-37-1 2021-04-16_19-34-37-3

Кметът Здравко Димитров инспектира ремонта на Околовръстното шосе в участъка между Кукленско и Коматевско шосе. Той пристигна на обекта край пътя за Брани поле малко след 19 часа и установи на място, че се работи на пълни обороти по полагане на асфалт.

„Разговарях с ръководителя на обекта и той  обясни, че използват хубавото време и ще продължат докато е светло“, обясни кметът. Той очаква фирмата-изпълнител да отвори участъка до Цветница, какъвто ангажимент пое в началото на месеца, както и да продължи със същото високо темпо ремонта на следващия участък –  от Коматевско до Пазарджишко шосе. По негово настояване фирмата ще раздели ремонта на лотове, за да не се предизвиква затрудняване на трафика и натоварване на движението в града. Близо 6-километровата отсечка ще бъде разделена на два лота – от Коматевско шосе до Пещерско и от Пещерско шосе до кръговото за Пазарджик и по тях ще се работи на два етапа и няма да се затваря цялото трасе.

37 total views, 37 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!