BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Държавната агенция за метрологичен и технически надзор награди Здравко Димитров със златен знак

nagrada (3)

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров бе награден със златен знак втора степен и грамота от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Отличието му бе връчено от председателя на Агенцията Петър Горновски.

„Връчвам Ви този златен знак за доброто сътрудничество през последните години. И като областен управител, и сега като кмет, Вие сте човек, който безрезервно подпомага нашата дейност. Уверен съм, че и в бъдеще нашата агенция, чиято работа е изключително отговорна, ще може да разчита на Община Пловдив като партньор“, заяви шефът на ДАМТН.

Здравко Димитров бе категоричен, че сътрудничеството ще продължи и в следващите години.

„Знам, че вашата дейност е разнородна. Отговаряте не само за мерките и теглилките по пазарите, а и за техническата изправност и на асансьорите, на хидротехническите съоръжения, каквито са язовирите. Такъв обем дейност изисква задружни усилия и гарантирам, че и в бъдеще време ще правим всичко, за да бъдем полезни“, заяви кметът на Община Пловдив.

74 total views, 74 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!