BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Облекчават левия завой на натоварено кръстовище

bul_balgariq_krastovishte

Нова светофарна програма се въвежда на кръстовището на бул. „България“ с бул. „Васил Априлов“ от 10 часа утре, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Целта е да се облекчи левият завой  в посока моста на река Марица при Университета по хранителни технологии. Досега той се осъществяваше само от една лента. С преминаването на светофарите на режим пълна турбина може да се завива наляво от две ленти, като втората от тях запазва и посоката направо.

Новата организация на движение е обозначена със съответната вертикална пътна сигнализация, а при подходящи метеорологични условия предстои обновяване и на хоризонталната маркировка.

От „Организация и контрол на транспорта“ призовават водачите на моторни превозни средства за повишено внимание, докато свикнат с новия режим на светофарите.

39 total views, 39 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!