BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рок звездите U.D.O. ще избухнат с невероятно шоу и звук на Античния театър днес

iyAOYslmBdJUPfTN859b-59988

Рок звездите U.D.O. ще избухнат с невероятно шоу и звук на Античния театър днес – 18 септември 2020 г. В петъчната вечер, Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти и бенд лидера Udo Dirkschneider ще изнесат убийствен концерт.

Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа.

Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти.

Шоуто на UDO в Пловдив ще продължи близо три часа! Това стана ясно от последната кореспонденция на групата с организаторите от Blue Hills Events!

„Искрено се надявам да ви видя в Пловдив“ – казва Удо Диркшнайдер в специално обръщение към българската публика. Той не крие емоцията си и обещава бомбастична вечер, защото това ще е единственото шоу на групата заради пандемията от Covid-19! „Ще вложим цялата си енергия, която обикновено изразходваме за цяла година, но в случая ще е само в това единствено шоу“ – продължава Удо!

Тези обещания още повече засилват очакването за един необикновен концерт днес и за да запази този момент завинаги, групата ще заснеме цялото шоу и ще го издаде на концертно DVD!

Билетите за шоуто се продават на касата пред Община Пловдив, касата на ДК „Борис Христов“, в ТИЦ на Римския стадион, касата на Античен театър, в цялата система на Eventim и онлайн.

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от  Културния календар на града за 2020 година и Есенния салон на изкуствата Пловдив 2020.

68 total views, 68 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!