BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поставиха химически тоалетни на крайните автобусни спирки

himicheski_toaletni_1

Химически тоалетни са поставени на 24 крайни автобусни спирки в Пловдив. Те са предназначени за персонала, който обслужва автобусите по линиите на масовия обществен вътрешноградски транспорт.

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ коментираха, че по този начин се изпълнява  поет към фирмите превозвачи ангажимент. Предстои да им бъдат предоставени и ключовете за мобилните кабини.

Химическите тоалетни са доставени от фирма „Фреш ВЦ“ ЕООД по договор с Община Пловдив, сключен след проведена обществена поръчка. Веднъж седмично се предвижда сервизно обслужване, включително почистване с пароструйка, ароматизиране и зареждане на кабините със санитарни консумативи, в съответствие с изискванията за хигиена, здраве и безопасност. Разходите се поемат от общината, като цената за брой е 8,28 лв. с ДДС.

Химическите тоалетни на крайните спирки са част от доставката на общо 92-те мобилни кабини, разположени в паркове, на паркинги и други места в града по заявка на общинските предприятия.

70 total views, 70 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!