BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пловдивчани даряват за хора в нужда за поредна година чрез кампанията „Купи и дари”

Пловдивчани даряват за хора в нужда за поредна година чрез кампанията „Купи и дари”. Дарителската кампания е начин да покажем своята съпричастност и подкрепа към тези от нас, които са принудени да се задоволят с по-малко дори по време на най-светлите празници. Събраните продукти ще бъдат разпределени в пакети и ще бъдат дарени на уязвимите домакинства за Великден. Организатори на кампанията са младежките организации Ротаракт Пловдив, Ротаракт Пловдив-Филипопол и Интеракт Пловдив-Филипопол, занимаващи се с хуманитарни цели.

Желаещите да се включат в кампанията могат да го направят от 19.04 до 25.04 като оставят своето дарение в специално маркираните колички, разположени в следкасова зона в магазините на веригите Метро, Кауфланд, Лекси в гр. Пловдив.

Нека заедно да допринесем за топлината и уюта по празниците на хората в нужда. С един малък жест можем да направим толкова много!

За повече информация –  https://www.facebook.com/events/5367568523316661

15 total views, 15 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!