BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Костадин Димитров възобнови приемните в „Тракия”

14.04.2021

Костадин Димитров възобнови приемните в Тракия

С отпускане на противоепидемичните мерки и затоплянето на времето бяха възобновени приемните с граждани в най-младия пловдивски район. Днес кметът на „Тракия” Костадин Димитров се срещна с жители на квартала по важни за тях въпроси.

„Постоянно имам контакт с моите съграждани. Използваме активно социалните мрежи и съвременните средства за комуникация. Но най-ценен си остава прекият контакт с хората, общуването „очи в очи”. За това възобновихме нашите приемни на открито”, заяви Костадин Димитров.

Приемните се провеждат в сряда от 10.30 часа пред сградата на районното кметство на бул. „Освобождение” 63 в Пловдив. Телефонът за записване за е 032 68 27 27.

Всяко питане, сигнал и предложения към кмета на „Тракия” Костадин Димитров и администрацията гражданите могат да изпращат също на имейл, в групата „Градивният диалог за Тракия“ или на лични съобщения в страницата на районния кмет фейсбук.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!