BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Концертът на Любо Киров в Пловдив разпродаден за 6 дни! Пускат втора дата за „Целуни ме“ на Античния театър

Любо Керов втора дата 21 юни

Поради огромния и непрекъснат интерес към предстоящия концерт на Любо Киров на 15 юни, за който билетите се изчерпаха за 6 дни, организаторите „МаскАрт“ с най-голямо удоволствие съобщават, че пускат в продажба нова дата за концерт – 21 юни 2021 г., начало от 21 часа, отново на сцената на Античен театър – Пловдив .

Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, „Радвам се да те видя“ и т. н.

Певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика е избрал да ни каже – „Здравейте, радвам се да Ви видя отново на Античен театър“, със своя нов сингъл „Целуни ме“ .

Вечерта ще бъде изпълнена с любими мелодии, много настроение и изненади.

Текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент, Любо е с награди за най-добра група, солов изпълнител, музика и албум, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика, той печели най-ценната награда – признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински Артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува новата Вселена, укрепвайки вярата ни в Любовта.

Билети се продават на касата на „МаскАрт“ в Дом на културата “ Борис Христов“ и в мрежата на EVENTIM.bg. Цените са от 30 до 50лв.

Деца до навършена 5-годишна възраст могат да влизат без билет, но без право на седящо място.

Телефона за информация: 0894 611188

Важно: Организацията и осъществяването на концерта ще се проведат при спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с разпространението на Ковид 19.

13 total views, 13 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!