BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Удължава се извънредното делнично разписание на градския транспорт, по линия 22 пускат допълнителен автобус

razpisanie_gradski_transport

Масовият обществен градски транспорт в Пловдив продължава да работи с извънредното делнично разписание, въведено на  23 март заради влошената епидемична обстановка. Това съобщават от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

До второ нареждане по някои от линиите извън час пик ще продължат да се движат с по един-два автобуса по-малко. Запазва се броят на колите по линии №7, 15, 20, 29 и 222. От днес се пуска един допълнителен автобус по линия №22.

Продължава и непрестанният мониторинг върху пътникопотока. Ако броят на пътниците в градския транспорт се увеличи, ще се предприемат бързи и адекватни  мерки, уверяват от „Организация и контрол на транспорта“.

Повече информация за транспорта в Пловдив гражданите могат на получат от сайта на Община Пловдив – https://www.plovdiv.bg/item/transport/.

65 total views, 65 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!