BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обявиха мерките за безопасност и ред на Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) в Пловдив

Disco Music Fest web_458X280

20.06.2024 

Остават броени дни до второто издание на диско фестивала на Летен театър „Бунарджик”

 

Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) е сред новите фестивали в Културния календар на Пловдив, но още с първото си издание през 2023г. буквално „взриви“ публиката . Тази година, във второто издание на фестивала ще видим и чуем емблемите на диско музиката – EAST 17, SNAP, NO MERCY и DR. ALBAN.

Концертите са с начален час 20:30, за удобство на всички присъстващи, вратите ще бъдат отворени от 19:30 часа. Летният театър на „Бунарджика“ ще се превърне в неповторима дискотека на открито, а легендите ще нажежат сцената и публиката, като я предизвикат да танцува, да пее и да се забавлява. Ще се докоснем до една епоха, която е оставила трайна и незабравима следа в музикалната култура на три поколения.

Билетите за Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s) се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

В режим на фестивал, седящите места са осигурени за всички присъстващи закупили билет. Събитието не е подходящо за лица под 7 годишна възраст. Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет.

Припомняме, че отговорността за здравето и благосъстоянието на всяко малолетно и непълнолетно дете е на неговия родител, настойник, попечител или друго лице, което полага грижи за него (съгласно определението на Закона за закрила на детето). Придружителите представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената „Декларация за придружител*“ в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

*Декларация за придружител се изисква съобразно чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се представи попълнена в 2 екземпляра.

В зоната на провеждане на концерта, както и на територията на Летен театър „Бунарджик” важат правила за ред, безопасност и сигурност, за спазването на които ще следи охранителна компания.

–        Забранява се внасянето на храни и напитки, с изключение на ограничено количество питейна вода. Ще бъдат сигурени достатъчно на брой места, от които може да бъдат закупени храна за бърза консумация и напитки.

–        Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита, както и вещества, чиято употреба е забранена от закона.

–        Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра. Достъпът на домашни любимци е забранен.

–        Тютюнопушенето на всякакъв вид тютюневи изделия е строго забранено.

–        До Летния театър не се допускат хора употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние.

–        По време на концерта е забранено видеозаснемането.

–        Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.

Всеки който нарушава правилата, ще бъде помолен да напусне залата.

Опазването на вашето здраве и здравето на околните е преди всичко лична отговорност. Препоръчително е с влизането на територията на събитието да се информирате за позицията на пунктовете за оказване на първа помощ, за да сте подготвени в случай на нужда. В случай на необходимост, може да се обърнете към служителите, които ще бъдат обозначени със специфичното характерно облекло. В случай на неотложна нужда от медицинска помощ, може да се обърнете и към най-близо намиращия се служител, обслужващ събитието, който ще ви съдейства във връзка с оказването на първа помощ“, поясняват организаторите.

Disco Music Fest: Back to the ’80s (’90s)  се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!