BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обществената поръчка за стадион „Локомотив“ няма да бъде гледана на предварителен контрол в АОП

стадион Локомотив-проект

Обществената поръчка за строителството на стадион „Локомотив“ няма да бъде разглеждана на предварителен контрол от Агенцията за обществени поръчки. Това съобщи заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

„Подадохме поръчката за предварителен контрол в АОП в понеделник. Вчера изтече тридневният срок, в който Агенцията определя дали да мине през предварителен контрол, но не бе избрана. До края на днешния ден документацията ще бъде прегледана обстойно още веднъж, след което още в началото на идната седмица ще имаме готовност да обявим поръчката на страницата на АОП“, заяви Райчев.

С министерско постановление правителството отпусна за строителството на стадион „Локомотив“ 12 милиона лева с ДДС.

Обществената поръчка ще бъде обявена на инженеринг – с включено проектиране и строително-монтажни дейности, като в обхвата й влиза построяването на три трибуни – „Бесика“, „Спортклуб“ и южната трибуна.

4 total views, 4 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!