BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млади пловдивски творци канят на премиера на късометражен филм

mayfly

02.12.2021

Събитието е с вход свободен, изисква  „зелен сертификат“

На 3 декември, от 19:00ч в Lucky Дом на киното, ще се състои премиерата на късометражния филм MAYFLY. Филмът е реализиран от екип от млади пловдивски творци и е финансиран по Компонент 3 – „Гражданска активност“, част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2021г.

Сценарият и режисурата са на Ясен Кирилов, за когото това е втори късометражен филм. Първият – със заглавие PlotLove имаше своята премиера през февруари 2021г. В екипа са още студентката по операторско майсторство Валерия Посевина, звук Георги Янков и техническо обезпечаване Димитър Гошев. В главната роля е Самуил Сидеров.

Филмът е подкрепен и се реализира с партньорството на продуцентска компания Blue Rock Films.

Входът на прожекцията е свободен.

Историята на филма кондензира един цял човешки живот в поредица от сцени, които имат за цел да разкажат отделните части от живота на едно момче. Разказана като една голяма ретроспекция, филмът внушава, че решенията които сме взели в миналото може да имат непредвидим ефект върху настоящето.

Важно: Достъп ще имат само лица, които предоставят валиден „зелен сертификат“ за Ковид19, удостоверяващ едно от следните: ваксинация, преболедуване, отрицателен тест, наличие на антитела.

62 total views, 62 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!