BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мисия „Лаута” превръща в кауза чистотата на парка

27.09.2021

Парк Лаута

Мащабна инициатива за почистване на парк „Лаута” ще се проведе в събота 2-ри октомври 2021 година. Тя е под надслов Мисия „Лаута” и се организира съвместно от кмета на район „Тракия” Костадин Димитров , ОП „Градини и паркове” и ОП „Чистота”. Началото е в 10 часа, а мястото – чешмичката пред барбекютата на главната алея.

„Да опазим белите дробове на Пловдив е мисия, която си заслужава цялата ни енергия. Също толкова важно е да проявим грижа и отговорност към средата, която всички споделяме. За това нека се съберем и с общи усилия почистим „Лаута”, призова гражданите кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

От своя страна директорът на ОП „Градини и паркове” Веселин Козарев заяви готовност инициативата под надслов Мисия „Лаута” да стане традиционна.

В събота на 2-ри октомври ще има и томбола с награди за всички, които се включат, но вярваме, че най-голямата награда ще е удовлетворението от свършената работа, подчерта кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!