BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мая Манолова за повишаване на доходите в цялата страна

Мая Манолова за повишаване на доходите в цялата странаМая Манолова: В Пловдивска област се сблъскахме още веднъж с неработещите в полза на хората институции. РИОСВ не мисли за околната среда, Агенцията за социално подпомагане не мисли за хората в нужда, майките в малките населени места едва смогват да подготвят децата си за училище.

Раковски снимка: Мая Манолова

Решението е преосноваване на неработещите институции и реална грижа за повишаване доходите на хората, както в Раковски, Садово, Милево, Първомай така и в цялата страна.

Първомай снимка: Мая Манолова

Мая Манолова заедно с активистите на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ казват, че навсякъде проблемите са едни и същи – институциите не работят, няма работа и адекватно заплащане, няма достойни доходи, с които хората да посрещнат нуждите си.

област Пловдив снимка: Мая Манолова

Пълно отсъствие на държавата, а хората как да оцеляват без пари и медикаменти, хората как да оцеляват без най-нужното и пари за насъщният на правителството не му пука!

Милево снимка: Мая Манолова

Снимките са от страницата на Мая Манолова

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!