BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здравко Димитров гостува на Олимпийския ден в Спортното училище

viber_изображение_2020-02-18_16-00-48 viber_изображение_2020-02-18_15-58-36

Кметът на Пловдив Здравко Димитров бе гост на традиционния Олимпийски ден в спортното училище „Васил Левски“ в Пловдив. По традиция на патронния празник на училището най-успешните му възпитаници получават специални грамоти от ръководството.

Здравко Димитров поздрави възпитаниците на най-доброто спортно училище в страната, донесло многобройни отличия от олимпийски игри, световни и европейски първенства.

„Гордейте се с това, че учите в нашето училище. Винаги съветвам младите като вас – трудете се в спорта, но залягайте и над учението, за да бъдете след време достойни граждани и успешни специалисти в областта, в която изберете да се реализирате“, обърна се Димитров към препълнената зала в училището.

Той поздрави олимпийския шампион по вдигане на тежести Асен Златев с новоиздадената му биографична книга „Пътят на скитника“. Златев награди най-изявените литератори от училището, отличени в конкурса за есе на тема „Ценностите на съвременния хуманизъм“.

Кметът получи и почетен плакет от директора на училището Ружка Генова като един от най-изявените бивши възпитаници на ССУ “Васил Левски“.

viber_изображение_2020-02-18_15-58-37

65 total views, 65 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!