BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Висящата фотоизложба „Пловдив за мечтатели“ на Георги Иванов „каца“ на ул. Абаджийска в Капана

„Лято в Капана“ кани пловдивчани и гости на града на следващото любопитно събитие с вход свободен. Организатор отново е „Библиотека за идеи и събития“. Инициативата се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година.

На 14 юли, вторник, ще бъде представена висяща фотоизложба под надслов  „Пловдив за мечтатели“ на Георги Иванов.  Мястото е улица „Абаджийска“, до  Уиски бар СандъкЪ. Началният час е 20.00 часа.

По образование, Георги е графичен дизайнер, но по призвание е визуален артист. Той съчетава умело фотография, фотоманипулация и дигитално рисуване, пресъздавайки по нов и различен начин добре познати и популярни места в града на тепетата, а и не само.

Георги Иванов е човек, който не признава ограниченията, които реалността му налага. Намерил свой начин да пресъздава мечти, чувства и надежди, той често казва сам за себе си, че е професионален мечтател.

Всеки присъстващ ще може да се включи в томбола и така да спечели кадър от изложбата.

104 total views, 104 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!