BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Бон-Бон“ кани малки и големи на вълнуващо пътешествие из морския свят

5Най-новият мюзикъл на Бон-Бон „Вълшебната корона“ гостува в Пловдив на 4 ноември

На 4 ноември от 18.30 часа, сцената на Дома на културата „Борис Христов“ ще се превърне в приказно морско царство с мюзикъла на Бон-Бон „Вълшебна корона“. Билети се продават на каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“, в мрежата на Ивентим и Грабо.

Най-новият мюзикъл на Бон-Бон „Вълшебната корона“ е оригинален мега спектакъл, създаден от български автори, който се изпълнява само от деца. В продукцията участват близо 70 деца на възраст от 3 до 15 години. Герои в мюзикъла са морски цар и дъщеря му, симпатични разноцветни рибки, рачешка стража, медузи, морски дяволи, таласъми и злата вещица-октоподка Гундула фон Крейзи.

А каква е историята, която ни въвлича в цялото морско приключение?

Наивна до глупост и предана на рибата-кокетка Белисима, рибката Гупи се съгласява да открадне короната на морския цар. Но той не знае, че короната е вълшебна и ако попадне под влияние на злите сили, царството ще бъде нападнато от морски дяволи, таласъми и други морски изчадия. А огромен октопод, който се обживява от 8 малки артиста, е с пипала, които се разтягат до 3 метра.

Във „Вълшебната корона“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител. Музиката и либретото са на тандема Стефан Димитров и Гергана Сотирова – автори на хитовия мюзикъл на Бон-Бон „Котешката банда“. Аранжиментите са на младите музиканти Цветан Маринов /група Фънкилишъс/ и Емилио Мархолев /група Сол Бемол/, микс и мастеринг – Павел Николов /Павел и Венци Венц’/, a богатите вокални аранжименти са на Яна Балева и Елизабет Нешева, записани в “LaTiDA” records. Основен акцент във „Вълшебната корона“ е брилянтната хореография на Милен Данков, а за преобразяването на децата – актьори в приказни герои отговаря художникът на костюмите Елена Цонкова.

Продуцент на „Вълшебната корона“ е Рози Караславова, която успешно изгради Бон-Бон като най-известната и уважавана детска група в страната, реализира първото участие на България в детската Евровизия в Ротердам, продуцира стотици произведения, концерти и телевизионни предавания, традиционно участва в най-големите благотворителни кампании.

Бон-Бон гледат уверено към бъдещето, защото хубавата музика никога няма да изчезне!

Деца до 3 годишна възраст влизат без билет и без право на място.

Вижте видео: https://fb.watch/nMwrTeM3tg/
3 4 1 (1) 2 (1)

268 total views, no views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!