BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветелина Пенкова в Пловдив: Интересите, които следвам, са на българските граждани

Цветелина Пенкова в Пловдив: Интересите, които следвам, са на българските граждани Цветелина Пенкова: „Българската социалистическа партия защитава българските интереси на национално и европейско ниво.

БСП трябва да излезе с гордо вдигната глава! Изпълнихме обещанията си и не предадохме избирателите си!“

Това каза при срещите си в Пловдив и Перущица кандидатът за евродепутат от коалиция „БСП за България“ Цветелина Пенкова. Тя изтъкна: „Интересите, които следвам са на българските граждани.

Всичко онова, за което се боря, реално ще промени живота им тук и сега. Ще продължа да се боря за независима енергийна система, реиндустриализация на Европа и България и за създаване на нови работни места.“

Пенкова благодари за откровения разговор по актуални теми, който проведе с гражданите.

„Можем да постигнем достойна България в мирна Европа с политиките, които защитава и следва БСП“, отбеляза тя.

Кандидатът за нов мандат в Европейския парламент Цветелина Пенкова се срещна с членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия от район „Централен“ в Пловдив.

Водачът на листата за народни представители в 16 МИР Пловдив – Иван Петков разказ за съвместната работа на Цветелина Пенкова с парламентарната група на „БСП за България“ в Народното събрание и как тя успяваше да защити идеите на социалистите и националните приоритети на страната си в Европейския парламент.

Цветелина Пенкова направи отчет за изминалия си мандат и очерта приоритетите си за следващия.

Сред дискутираните теми бяха санкциите срещу Русия, проблемите в енергетиката и в частност „Мини Марица-изток“, АЕЦ „Белене“, предстоящата трансформация на енергетиката и индустрията, образованието, фалшивите новини.

За достойна България в мирна Европа! На 9 юни с номер 24/ преференция 103

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!