BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С масово шествие по алеите в „Тракия” откриха Велосезон 2023

С масово шествие по алеите в „Тракия” откриха Велосезон 2023

Стотици ентусиасти се включиха в шествието, с което бе даден официалният старт на Велосезон 2023-та. Начело на колоната застанаха спортната легенда Йордан Йовчев и кметът на „Тракия” Костадин Димитров, който е инициатор на събитието.

То се провежда от 2012-та година и това е неговото 11-то издание. Единствено през 2020-та година мероприятието не се състоя заради наложените тогава ковид мерки.

Днес хора от всички възрасти на колела, ролери и скутери преминаха през маршрута от кметството в „Тракия” по велоалеите на булевард „Освобождение”, Асеновградско шосе, бул. „Санкт Петербург” до новия спортен парк на Декатлон в „Тракия”.

Празникът продължи там със спортни игри, томбола с награди и много настроение.

Костадин Димитров благодари на участниците, партньорите от Декатлон, на ОД на МВР, V-то Районно управление, ОП „Общинска охрана”, ОКТ, на администрацията, доброволците и на всички, които съдействаха за организацията и провеждането на събитието.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!