BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съветът на Европа поднови знака за качество на Младежки център – Пловдив

2022.06.01-Council-of-Europe-Quality-label

Експертната комисия на Съвета на Европа поднови „Знак за качество за младежки центрове“ по време на визитата си в Младежки център – Пловдив. Знакът за качество е приз в сферата на младежката работа. В България единствените два центъра със знак за качество са в Пловдив и Стара Загора. В Европа общо центровете, носители на приза, са 14.

Според Съвета на Европа критериите за притежание на знака са изпълнени и са предприети мерки за надграждане на дейностите на центъра. В резултат на това експертната комисия взе решение да предложи продължаване на периода, в който „Младежки център Пловдив“ да е носител на „Знак за качество“.

По време на посещението бяха обсъдени още стратегическото развитие на центъра по посока изпълнявани проекти, обучителни програми и дейности, а също  обособяването на нови пространства и инфраструктура.

От „Младежки център – Пловдив“ изказват благодарности към екипа на Община Пловдив, представителите на Програмния оператор на програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи, Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и „Норсенсус Медиафорум“, представителите на Консултативния съвет към центъра, Младежки съвет Пловдив, както и на стажанти в центъра.

DSC_6037 DSC_6040

7 total views, no views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!