BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Събитие в Детския отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив

2 деца

На 22 април 2021 г. /четвъртък/ от 10.00 ч. в читалнята на Детския отдел на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив по традиция ще бъде отбелязан Международния ден на Земята под надслов „Аз съм панда“. Програмата съдържа разглеждане на красиви изображения, представящи красотата на природата и резултата от човешката дейност върху нея. Децата ще бъдат провокирани сами да открият разликата и да споделят как според тях може да бъде запазена красотата.

Друг панел от събитието е „Да се запознаем – аз съм панда и живея в Китай“. Видео и снимки ще представят на участниците този застрашен вид в природата. Играта „Аз съм панда“ ще въвлече децата в търсене на изображения на панди в книги за животни, а на двора ще открият любимото лакомство на симпатичните мечета – бамбука“ и ще го обозначат със стикери. Ще бъдат засадени бамбук, гладиоли и други растения.

Насочеността на събитието е към деца във възрастов диапазон 4 – 7 години.

50 total views, 50 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!