BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Синьо лято“ гостува утре с безплатен театър за децата в „Тракия”

„Синьо лято“ гостува утре с безплатен театър за децата в „Тракия”

От 18,00 ч. на 20 юни (вторник) в Парк „2019“ в район „Тракия” ( до Лидл, бул. Освобождение) ще бъде представена постановката „Болен здрав носи“ на Държавен куклен театър – Пловдив. Представлението е включено в специалната програма на Фестивала за децата и семейството „Синьо лято“ 2023 и е подарък за най-малките от екипа на Фондация „Заедно“ в града.

Събитието е част от Културния календар на Община Пловдив и се реализира със съдействието на районния кмет Костадин Димитров.

Режисьор на постановката „Болен здрав носи” е Ирослав Петков, сценограф – Мария Ибришимова, участват Наталия Василева и Велизар Евтимов.

Представлението трябваше да се играе в събота, но бе отменено заради дъждовното време.

Заповядайте утре – вторник, 20-ти юни 2023 г., от 18.00 часа в Парк „2019“ в ж.к. „Тракия” с децата и цялото семейство, за да се насладим заедно на театралния спектакъл, представен от актьорите на Държавен куклен театър- Пловдив.

Входът е свободен.

Фестивалът за децата и семейството „Синьо лято“ 2023 се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!