BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ ще продължи от сектор В

среща стадион Ботев

06.01.2022

Още преди 15 януари работата по реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ ще продължи с изграждане на електроинсталацията и ВиК инсталацията на Сектор В. Това се договориха на работна среща днес заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев, проектантът на съоръжението арх. Георги Савов и изпълнителят на обекта Илиян Филипов, управител на фирма ПИМК. В срещата участваха още надзорникът инж. Атанас Ангелов и инж. Юлиян Попов – началник отдел „Строителство и инвестиции“ в Община Пловдив, който ще следи за напредъка на дейностите.

Архитект Савов гарантира, че до седмица ще входира в общината преработения проект за Сектор В („Трибуна Изток“), където строителят ще продължи дейностите по стадиона. До края на месеца проектантът ще внесе и пълната техническа документация, заедно с количествено-стойностните сметки, за стадион „Христо Ботев“.

На работната среща днес Пламен Райчев обяви, че екипът от страна на Общината, който ще сътрудничи на изпълнителя за работата на стадиона, ще бъде допълнен. В него ще влязат инженер-конструктор, електроинженер, ВиК инженер и юрист. Те ще работят под ръководството на Юлиян Попов.

Следващата работна среща е насрочена след седмица, като дотогава от общината трябва да бъдат входирани заявления за съгласуване с електроразпределителното дружество  “ЕВН България“ и с Водоснабдяване и канализация ЕООД.

41 total views, 41 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!