BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пловдивска компания с дарение за парк „Лаута”

19.04.2022

Пловдивска компания с дарение за парк „Лаута”

Нова беседка и барбекю допълват обособената зона в парк „Лаута”. Те са дарени от пловдивската фирма с международно признание Айгер Иженеринг. Част от екипа на компанията подкрепи „Мисия Лаута 2” и засади дръвчета в парка.

През изминалите повече от 10 години с много търпение и грижи успяхме да променим парк „Лаута. Той е осветен, сигурен и чист. Мястото се превърна в предпочитано за отдих, разходки и спорт”, припомни кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

През почивните дни особено привлекателна за гражданите е зоната с барбекютата, където те празнуват рождени дни и отбелязват лични поводи.

Благодаря на ръководството и екипа на Айгер Иженеринг за дарението. Ще продължим с усилията си за социализирането и опазването на „Лаута”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Пловдивска компания с дарение за парк „Лаута”

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!