BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” в „Тракия”

05.11.2021

Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” в „Тракия”

Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” дари на тракийци колективът на детското заведение. Тя е монтирана в Ротари парк, а посланието е мисъл на Сократ, която гласи: „Във всеки човек има слънце. Позволете му да грее!”.

С песни за България и Пловдив възпитаници от IV-та група поздравиха  присъстващите, а директорът Павлинка Кръстева и заместник-кметът на района Веселина Стоянова символично откриха дарението. Малчуганите изпълниха и специална песен за рождения ден на детската градина.

ДГ „Слънце” отваря врати 6 ноември 1986 година, припомни директорът Павлинка Кръстева. Тя подчерта, че и днес това е една от най-търсените детски градини, а колективът е извоювал завидно добро име сред предучилищните заведения в града.

Заради пандемичната обстановка отбелязването на 35-тия рожден ден ще бъде във виртуалното пространство. Свои поздрави за празника са подготвили преподаватели, настоящи и бивши възпитаници на детската градина.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров поздравява екипа с 35-тата годишнина от основаването на ДГ „Слънце” с благодарност за професионализма и всеотдаен труд за възпитанието на децата. А пожеланията му към всички учители, деца и родители са за здраве и щастливи дни.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!