BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обезопасяват светофарна уредба в „Тракия”, спешно възстановяват осветлението на Асеновградския надлез

16.10.2023

Светофарна уредба

До края на седмицата се очаква светофарната уредба на кръстовището между улиците „Съединение” и „Недялка Шилева” в район „Тракия” да бъде въведена в работен режим. Това съобщиха от „Организация и контрол на транспорта”. Тя беше изключена заради опасни стълбове, изгнили в основата.

Екипи вече възстановяват ремонтираните съоръжения на мястото им. Предстои подновяване на всички кабели на уредбата. На кръстовището ще бъдат монтирани  нови пътни знаци. Приключва и планираната рехабилитация на стълбове от уличното осветление, което до няколко дни ще бъде възстановено.        

От „Организация и контрол на транспорта” предупреждават водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание по Асеновградския надлез, където вследствие на авария има неработещо улично осветление. Предприети са мерки за спешното му възстановяване.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!