BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови бетонови тротоари смениха старите плочки пред блок в „Тракия”

09.08.2021

Нови бетонови тротоари смениха старите плочки пред блок в „Тракия”

Готови са новите тротоари около блок 105-ти в „Тракия”. Дейностите са част от благоустрояването на зона А-6 в най-младия пловдивски район. Днес кметът на „Тракия” Костадин Димитров се срещна с живеещи в блока, които изразиха своето задоволство от промяната.

„Работата тук приключи и мислим за останалите места. Продължаваме и с ремонта на улица „Братан”, заяви районният кмет. Той припомни, че за него е много важно преди да започне строителството дейностите да бъдат съгласувани със заинтересованите граждани. Тази практика бе наложена още в първия управленски мандат на кмета на „Тракия” Костадин Димитров.

Другият принцип, който се спазва при ремонтите в най-младия пловдивски район през последните десетина години, е да се работи за цялостното преобразяване на дадена зона – подмяна на старите плочки с нови бетонови тротоари, изграждане на паркоместа, преасфалтиране на улици и др.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!