Николай Цонев: Не съм забравил дълга си към вас!

Николай Цонев: Не съм забравил дълга си към вас!

Доц. д-р Николай Цонев кандидат-народен представител, водач на листата на КП „Алианс за права и свободи“ с номер 13 е с дългогодишен опит в академичната сфера и управлението, и министър на отбраната (2008-2009 г.).

Николай Цонев се явява като изключително подготвен кандидат за народен представител, който притежава уникално съчетание от академично познание и практически опит в управлението, готов да защитава интересите на пловдивчани в Народното събрание.

„Гласувайте за мен, поемам ангажимент към прозрачност, отчетност и активно слушане на гражданите. Искам да бъда Вашият представител в парламента и да защитавам Вашите интереси. Моята програма ще бъде изготвена от гражданското общество, а не от мен. Вашият глас трябва да бъде чут“, заявява Цонев.

Николай Цонев е доктор по „Маркетинг“, доцент по „Икономика и управление“ и преподавател в УНСС. Освен това, той е завършил военно училище и е кадрови военнослужещ , което му дава допълнителна представа за нуждите на военнослужещите и техните семейства.

През периода 2008-2009 г., когато е Министър на отбраната, Цонев е известен с огромния си принос в социалната програма за военнослужещите. Той е уважаван, заради личната и професионална ангажираност към подобряване на условията на труд и социалните придобивки за армията.

Николай Цонев се ангажира, ако бъде избран, да се бори за възстановяване на честта и достойнството на българските военнослужещи. „Те изпълняват своя воински дълг с чест и заслужават да бъдат уважавани. Армията трябва да бъде почитана, а не пренебрегвана“, заяви той.

Николай Цонев подчертава важността на активното участие на гражданите в изборния процес, като призовава всеки да осъзнае силата на своя глас. „Заедно можем да защитим демокрацията и държавността, да изградим България, в която правата на всеки гражданин са уважавани и защитени“, допълва той.

Доц. д-р Николай Цонев е експерт в областта на маркетинговото разузнаване, с дългогодишен опит в преподаването на студенти и подготовката на бъдещи специалисти. 

Доктор по „Маркетинг“, доцент по “Икономика и управление“. Преподавател в УНСС. Инжинерно образование по радиоелектроника, магистър по “Национална сигурност“, магистър по философия, магистър по икономика.

Има богат опит в бизнеса и управлението на административни структури.

Николай Цонев е известен сред пловдивското общество с изключително големия си принос в социалната програма към военнослужещите, когато е директор изпълнителна агенция „Социални дейности“ и Министър на отбраната /през 2008-2009 г./, като подобри условията на труд, повиши заплатите и направи много социални придобивки за армията.

Николай Цонев е бил един от тях. Самият той е кадрови военнослужещ, офицер от запаса. Завършил военно училище. Служил в редица гарнизони. Възпитал и се формирал като личност именно в армейска среда.

Присъединете се и подкрепете на доц. д-р Николай Цонев и неговата кауза за промяна! За повече информация и новини следете нашата страница и не се колебайте да се свържете със съобщение в социалните профили – https://www.facebook.com/Nickolay.Tsonev.official.

Заедно – да защитим демокрацията и държавността!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Вашият коментар

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!