BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На 15-ти септември Костадин Димитров увери: В мое лице имате добър приятел и партньор

15.09.2023

На 15-ти септември Костадин Димитров увери: В мое лице имате добър приятел и партньор

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров присъства на откриването на новата учебна година в училищата в най-младия пловдивски район. Първи старт дадоха в СУ „Димитър Матевски”, а след това поетапно се проведоха тържествата в СУ „Черноризец Храбър”, СУ „Софроний Врачански”, СУ „Свети Седмочисленици” и ДГ „Кремена”.

„Всяка година на 15-ти септември с голямо вълнение се обръщам към Вас, за да ви поздравя с първия учебен ден. Днес училищните врати са отворени празнично, за да посрещнат ученици, учителите и родители. Дворовете са изпълнени с много детски усмивки и настроение”, заяви Костадин Димитров. Той подчерта, че този ден е специален, тъй като го носи в сърцето си през годините с много топли чувства.

„Първият учебен ден е символ на ново начало и нова посока на развитие, на жаждата на българина за знание и образование. Искам отново да Ви уверя, че в мое лице винаги ще имате добър приятел и верен партньор”, допълни кметът на „Тракия” Костадин Димитров. И пожела на всички деца, ученици, учители и родители здрава, вдъхновена и успешна нова учебна 2023/2024 година.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!