BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На Коледа и Нова година в Пловдив – още концерти и много празнично настроение!

ПРАЗНИЦИ В ПЛОВДИВ

21.12.2023

На 24 декември в 12.00 ч., часове преди семействата да се съберат на Бъдни вечер в очакване на Рождество Христово, Пловдивското певческо дружество „Ангел Букурещлиев“ с диригент Илиян Тиганев ще изнесе концерт за пловдивчани и гости на града на мястото, популярно като стълбите на „Каменица“ пред надписа TOGETHER.

На следващия ден, 25 декември, точно в 11 часа на откритата сцена на пл. „Стефан Стамболов“ започва концерт „Коледни чудеса в страната на талантите“. Ще видим участници в предаването „Ася в страната на талантите“, с водещ Ася Антонова.

На същата сценано в 17.00 часа започва концертът на красивите и темпераментни момичета от група „Мистик“.

На втория ден на Коледа – 26 декември в 12:00 ч. отново на сцената на пл. „Стефан Стамболов“ започва  концертът „Коледна магия“ на най-добрата музикална школа в България „Арт Войс Център“ Пловдив с ръководител, музикален педагог и ментор Румяна Иванова. В него ще се изявят вокалните групи на школата и обичани солисти – Виктория Димова, Ива Ичевска, Велина Сарелска. Гост-звезда ще е Лидия Ганева. Ще видим и красивите изпълнения на танцово студио към СКИС „Немезида“ Пловдив с ръководител и хореограф Мариана Данева.

В 17:00 ч., отново на 26 декември, на пл. „Стефан Стамболов“ концерт ще изнесе Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев и солисти от „Арт Войс Център“, а за доброто настроение ще се погрижат Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев.

В Новогодишната нощ на  31 декември 2023 на сцената на пл. „Стефан Стамболов“ в 22:00 ч. започва официалната градска церемония по посрещането на Новата 2024 г. Водещ ще е Деян Славчев – Део. Първи в 22:00 ч. започва група „Тригайда“. След тях, в 22:45 ч. на сцената се качва Ника (Nicka). По традиция в 23:30 ч. празничната атмосфера подгряват танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия”. В 23:50 ч. започва директното излъчване на новогодишното обръщение на Президента на  Република България, което ще видим на видеостената, след него в 00:05 ч. хората продължават с Фолклорен ансамбъл „Тракия” с гл.худ. ръководител проф. Даниела Дженева.

Звездата на Новогодишната програма вечерта започва своя концерт в 00:30 ч. Ще видим на живо великолепната британска певица, музикант и диджей Соник (Sonique). 

Екипът на Община Пловдив пожелава на пловдивчани светли и благословени празници! 

598 total views, no views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!