BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Много смях в следващите два дни на „Филмови нощи във Филипополис“

fly-me-to-the-moon

18.07.2024

Три забавни филма предстоят в програмата на „Филмови нощи във Филипополис“ в следващите два дни. Програмата тази вечер на лятно кино „Орфей“ предлага българският „Никога не е просто секс“. Историята разказва за 4 жени с различни характери в търсене на своето освобождение от различни видове предразсъдъци и ограничения, налагани от обществото. Филмът на Саня Борисова може да гледаме от 21:10 часа тази вечер, 18 юли, четвъртък.

В петъчната вечер програмата предлага 2 заглавия. От 21:10 часа е третият филм от специалната панорама класически заглавия на Чарли Чаплин. Този път ще гледаме легендарният „Светлините на града“. Романтичната трагикомедия е един от послединте нями филми на Чаплин, създаден през 1931 година, когато вече озвучените филми са завладяли пазара, но талантът на Чаплин му гарантира успех и култов статус и до днес.

В късния филм от 23:00 часа се срещаме със Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм в комедията „Покажи ми Луната“. Новият филм разказва за проблемите с публичния имидж на НАСА в месеците около излитането на Аполо 11 и кацането на Луната. Йохансон играе маркетингов гений, който трябва да изчисти този имидж в поредица от комични и драматични ситуации.

„Филмови нощи във Филипополис“ се провежда с подкрепата на Община Пловдив.

Цялата програма на фестивала може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1, всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.

547 total views, no views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!