BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Лято в Капана“ продължава с концерт под надслов „ДА на изкуството, НЕ на насилието!“

не на насилието!

Този петък – 13 август от 19.30 часа в Квартала на творческите индустрии – Капана ще се състои първото от поредицата събития под надслов „НЕ на насилието!“. Организатор е  уиски бар СандъкЪ – един от двигателите на музикалното лято в квартала. Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив.

Мястото пред  СандъкЪ на ул. „Абаджийска“, една от най- приятните павирани улички в сърцето на Капана, ще се превърне в сцена на талантливи ученици от всички възрасти, изучаващи пеене с преподавател Ани Василева. Те ще предадат своите човешки послания чрез изкуството, изпълнявайки музика от различни жанрове.

Концертът носи името „ДА на изкуството, НЕ на насилието!“ и носи послание към всички хора, разказа Ани Василева, която допълни, че за прекрасното артистично, емоционално и цялостно пресъздаване на подготвените песни, заслуга има и актрисата Ваня Шекерова, с която учениците  имат удоволствието да работят за поредна година.

С настоящия концерт, децата и младежите ще създадат истински празник за публиката, но и ще заявят чрез музика своето желание да живеят в спокоен свят без насилие, в който с добра воля, чрез изкуство и чрез силата на езика и добрия пример, градим едно по-добро бъдеще.

291 total views, 70 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!