BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лайънс клубове с голямо дарение за семейства в „Тракия” и „Южен”

Лайънс клубове с голямо дарение за семейства в „Тракия” и „Южен”

Лайънс клуб „Евридика“ и Мъжки Лайнс  клуб Пловдив зарадваха 40 семейства с дарение за празниците. Днес, на Игнажден, представители на клубовете сами приготвиха пакетите с традиционните за Коледната и Новогодишната трапеза храни – от сладкишите, олиото, пакетираните продукти, плодовете и месото до шампанското. Освен това имаше перилни и козметични продукти. За всяко семейство дарителите бяха приготвили сувенири и картички с парична сума, за да може хората в затруднение да посрещнат по-спокойно празничните дни.

Със съдействието на представители на районните администрации те стигнаха до домовете на 20 нуждаещи се семейства в „Тракия” и още толкова в „Южен”.

Според традицията от Игнажден започват Коледните празници. По това кой човек първи влезе в дома, се гадае за здравето и плодородието през идващата година. Ако се случи първият гост да е добър, то и годината ще е добра.

Днес в домовете на нуждаещите се от районите „Тракия” и „Южен”  от Лайънс клуб „Евридика“  и Мъжки Лайнс клуб Пловдив занесоха не само продукти. Те внесоха топлина и надежда за по-добри и спокойни дни.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!