BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Костадин Димитров с отличието „Кмет на годината” на СБУ

07.01.2022

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров получи приза на Синдиката на българските учители „Кмет на годината -2021”. Отличието от ХV-тия национален конкурс е за постигнати високи резултати в съвместната дейност със СБУ през изминалата година и личен принос за развитието и усъвършенстването на социалното партньорство.

„Ценим високо Вашата работа и отношение към образованието. Вие откликвате веднага и кабинетът Ви винаги е отворен за срещи и диалог”, заяви областният координатор на СБУ в Пловдив Петранка Калоферова, която връчи наградата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров.

Той от своя страна благодари за високото отличие и подчерта добрата съвместна работа със синдиката.

„Материалната база в училищата и детските градини в района е добра и заедно с ръководствата и екипите на образователните институции в „Тракия” работим непрекъснато за нейното обновяване. Стремим се да създаваме добри условия както за децата, така и за учителите”, заяви Костадин Димитров.

Плакетът, подписан от председателя на СБУ д.ик.н. Янка Такева, бе връчен на кмета на „Тракия” в присъствието на членове на пловдивската синдикална организация и на областния координатор на КНСБ в Пловдив Боян Бойкински.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!