BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров с призив за утрешната Мисия Лаута

15.04.2022

Второто издание на инициативата „Мисия Лаута”, чиято кауза е опазването на парка, ще се проведе утре 16-ти април 2022 г., събота.

Паркът, който през последните десет години се превърна в любимо място на пловдивчани, се нуждае от почистване на падналите клони и дървета. От ОП „Градини и паркове” вече работят по отстраняването на изсъхналата растителност, а с помощта на доброволци в събота тя трябва бъде изнесена на определени места.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров заяви, че оценява високо подкрепата, на всички, включили се в първата инициатива през октомври миналата година. Той призова гражданите, които милеят за парк „Лаута” и имат възможност, да се включат в „Мисия Лаута 2”.

Сборният пункт е пред барбекютата, началният час е 10:00, а в 13:00 ще има парти с Керана и заслужена почерпка с Hills Beer, сандвичи Eat&GO и минерална вода „Бачково“.

„Ще почистваме и ще пеем. Включете се, за да помогнем заедно на любимия ни парк“, призова кметът на „Тракия“ Костадин Димитров.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров с призив за утрешната Мисия Лаута

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!