BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здрава Каменова и Вяра Пантелеева разсмиват пловдивчани с нелепи истории от живота на певиците и сценаристите на БГ сериали

двете фурииМузикалният стендъп „Още една жена каза“ ще се играе в Лятно кино „Орфей“ в понеделник
Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще разказват нелепи истории от живота на певиците, артистите и сценаристите на БГ сериали. Как се пише обява за изчезнал котарак в стил турски сериал, колко луди майки може да се съберат в една музикална школа за деца, какво е да попаднеш от село в Южна Корея и да преживееш тайфун?

Всичко това и още много безумно смешни истории можете да чуете на 29 август, понеделник, от 20 часа в Лятно кино „Орфей“ в музикалния стендъп „Още една жена каза“ на Здрава Каменова и Вяра Панталеева. Не, че са за „разказване“, но ще ги споделим с вас, казват двете фурии.

Здрава Каменова, позната и като сценарист на български сериали, разказва с много образност сюжети и случки от процеса „зад кадър“, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз – формацията в предаването „Нощни птици“ по БНТ допълва весели и абсурдни случки от живота на певиците.

След всеки спектакъл, освен с добро настроение, публиката си тръгва окрилена и от великолепната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са задължителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази емоция!

Билетите се продават на касата пред общината Пловдив, в мрежата на Ивентим и в Грабо.

Ще се продават и на място преди спектакъла в Лятно кино „Орфей“.

42 total views, no views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!