BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Елхата в „Тракия” ще грейне в първия ден на базара „Весела Коледа в парка”

10.12.2021

„Весела Коледа в парка”

Празничен базар под надслов „Весела Коледа в парка” ще се проведе в район „Тракия” от 20-ти до 23-ти декември, включително. Мястото на събитието, което се организира под егидата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров, ще е парк „2019” на булевард „Освобождение” /до Лидл/. Съорганизатор е Димитър Михов от „Ясмина” ЕООД.

Празничната елха в района ще грейне в първия ден от инициативата – 20-ти декември, понеделник, от 17.30 часа.

„От години се опитваме да си направим Весела Коледа в Тракия. Тази година ще я имаме! Тържественото запалване на елхата ще е на 20.12., а около нея ще има истински коледен базар. Освен това, за да ни стане още по-красиво, организираме конкурс за най-коледна тераса в комплекс Елит”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

В конкурса могат да се включат всички апартаменти, чиито тераси са с изглед към парка. Победителят ще получи награда и грамота.

„Очакваме Ви на „Весела Коледа в парка”, за да се насладим заедно на празника”, призова кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!