BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Деца от СУ „Свети Седмочисленици” с коледен концерт в кметството в „Тракия”

21.12.2022

Деца от СУ „Свети Седмочисленици” с коледен концерт в кметството в „Тракия”

Коледен концерт в кметството на „Тракия” изнесоха деца от 4-ти клас от СУ „Свети Седмочисленици”. Със своите изпълнения те зарадваха посетителите и служителите на районната администрация. С много талант и умения пресъздадоха обичая коледуване и нарекоха за здраве, берекет и благоденствие.

 „С тази изява на нашите ученици искаме да пожелаем светли празници и да Ви благодарим за подкрепата, която винаги получаваме от Вас” – с тези думи директорът Денка Генчева се обърна към кмета на „Тракия” Костадин Димитров.

Той от своя страна благодари на директора, екипа и учениците за развитието на учебното заведение и превръщането му в привлекателно за деца и родители.

Само преди броени дни възпитаници от СУ „Свети Седмочисленици“ се включиха във второто издание на коледния фестивал „Весела Коледа в парка“.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!