BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В „Тракия” монтираха пейки на автобусни спирки

14.12.2022

За удобство на гражданите на няколко спирки в „Тракия” бяха монтирани  14 пейки като част от инициативата на кмета на района Костадин Димитров под надслов „Пейка с послание”.

„Най-накрая намерих решение и то е благодарение на компаниите Централ и Ото Мото, които работят на територията на квартала. Те ще сложат посланията си, а на спирките ще има удобство при изчакване на автобуса”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Над 200 са вече пейките с послания в района. Кампанията започна през април миналата година и от самото начало получи подкрепа на граждани, фирми и организации не само от Пловдив, но от страната, дори и от чужбина.

Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.

Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата „Пейка с послание” е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район „Тракия“ trakia@plovdiv.bg, за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

В „Тракия” монтираха пейки на автобусни спирки

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!