BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В „Тракия” започва базарът „Весела Коледа в парка”, тази вечер грейва елхата

20.12.2021

В „Тракия” започва базарът „Весела Коледа в парка”, тази вечер грейва елхата

Светлините на празничната елха в най-младия пловдивски район ще грейнат днес в 17.30 часа в парк „2019” /до Лидл/. Кметът на „Тракия” Костадин Димитров заедно с възпитаници на детски градини в квартала ще даде символичния старт на тържествените прояви.

В 18.30 часа на сцената в парка ще излязат обичаните музиканти от „Биг Бенд Пловдив” с диригент Николай Гешев. Те ще изпълнят любими коледни и популярни мелодии.

Днес е и първият ден на базара „Весела Коледа в парка”, който ще продължи до 23-ти декември, включително. Той ще работи и през деня, а Дядо Коледа ще гостува в парка всеки ден от 17:00 до 21:00 часа и може да даде подаръка за вашето дете.

В следващите дни гражданите могат да се насладят на вкусна храна, топли напитки и коледни специалитети. Базарът ще предложи ръчно изработени стъклени коледни играчки, сувенири и подаръци за празниците.

Паркът свети празнично, а вече много граждани украсиха своите тераси с изглед елхата. Те ще се включат в конкурса за най-добре украсен балкон, като за победителите са предвидени награди.

Празничното настроение се допълва от богата музикална програма, която ще вдигне градуса на настроението.

„Весела Коледа в парка” се провежда под егидата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров , а организатор е Димитър Михов и „Ясмина” ЕООД.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!