BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Акага“, Филип Аврамов и Нелко Коларов представят в Пловдив „Опасен чар“ – концерт в памет на незабравимия Тодор Колев

опасен чар 01.09

Спектакълът „Опасен чар“ – „Тодор Колев трибют“ с участието на група „ Акага“, актьорът и музикант Филип Аврамов (Фицата), със специалното участие на Нелко Коларов ще зарадва пловдивчани и гости на града на 1 септември от 20.00 часа на сцената на Античния театър.

Емоционалното музикално събитие представя част от творчеството, завещано от непрежалимия, обичан и великолепен български актьор, комик, певец, музикант и шоумен Тодор Колев – един велик човек и артист, звезда от световна величина, с огромна душа. Забавни, но и социално ангажирани, неговите мелодични песни разнищват проблемите на времето и са напълно актуални и днес. Спектакълът е сътворен от група „Акага“ и ненадминатия Нелко Коларов.

Актьорът Филип Аврамов изпълнява толкова истински тези познати на всички и любими песни, а имитацията, която прави е изключително добра.

Събитието е част от програмата на ежегодния „Есенен салон на изкуствата Пловдив 2021г.“ – най-големият културен формат в града , който Община Пловдив организира, заедно с партньори.

Билети на цени от 20 лв. и 25 лв. се продават на билетна каса „Маскарт“ в ДК„Борис Христов“, както и в цялата мрежа на  eventim.bg

Деца до 6 г. са с вход свободен , но без право на седящо място. Деца от 7 до 14 г. са с промоционална цена на билета – 15 лв. Събитието ще се проведе при спазване на всички мерки за сигурност, на открито в Античен театър Пловдив.

400 total views, 146 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!